Din partner inom relining och kanaltätning

Linervent är inte bara en leverantör av rörinfodringssystem; vi är innovatörer och problemlösare som vill förändra spelplanen inom relining. Vår historia är rotad i en passion för teknik och en strävan efter att förbättra och förlänga rörsystems och ventilationskanalers livslängd.

Linervent har sin historia först som ett dotterbolag till HWQ group, Efter försäljning av HWQ groups entreprenadbolag till Spolargruppen, drivs Linervent nu som ett fristående materialbolag och ägs helt av sina grundare och av personalen. Vi konkurrerar helt enkelt inte med våra kunder, och så vill vi ha det!

Vad vi vill göra

Vårt mål är att tillhandahålla hållbara och effektiva lösningar för kanaltätning och relining som möter våra kunders behov idag och i framtiden. Vi förstår de utmaningar och kostnader som följer med föråldrade eller skadade rörsystem och är här för att erbjuda en pålitlig lösning med våra produkter, Linerwaste och Linervent

Forskning och Utveckling

Innovation ligger i hjärtat av allt vi gör. Vi jobbar oupphörligt med att utveckla och förbättra våra produkter och processer. Genom att kombinera avancerad teknik med praktisk erfarenhet, skapar vi produkter som inte bara löser dagens problem men också förutser och förebygger framtida utmaningar. Vi är ständigt i utveckling och strävar efter att införa nya produkter och tjänster som möter framtidens behov inom rörinfodringsindustrin. Vårt engagemang för innovation och kvalitet är kärnan i allt vi gör.
 
Med Linervent kan du räkna med en partner som är lika engagerad i ditt projekts framgång som du är. Vårt mål är att tillhandahålla lösningar som inte bara löser dagens utmaningar utan även bidrar till en hållbarare framtid.

Engagemang för Kvalitet

På Linervent är kvalitet inte förhandlingsbart. Varje produkt vi levererar genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att den uppfyller och överträffar branschstandarder. Vi är stolta över att leverera produkter som våra kunder kan lita på.

Vi vet också att med god kvalitet blir affären bra. Bra kvalitet sparar pengar, för oss och för våra kunder. Därför är kvalitet ett ledord i allt vi gör

Hållbarhet i Fokus

Vi tror på hållbarhet och strävar efter att minska miljöpåverkan i alla led av vår verksamhet. Genom att erbjuda lösningar som förlänger rörsystemens livslängd bidrar Linervent till att minska behovet av nyproduktion av material. Genom att återbruka befintliga kanaler och rör ger våra produkter en lägre total miljöpåverkan för samhället. Vår produkt Linervent gör också att byggnader blir mer energieffektiva.

Samtidigt försöker vi alltid välja så miljövänliga alternativ som möjligt i våra liners, i vår epoxy och i våra polymerlösningar. Det har resulterat i att vi kan erbjuda produkter som godkänts av bla Sunda hus. Vår epoxi har också (så vitt vi vet) det lägsta klimatavtrycket på marknaden.
 
Genom att producera lokalt på Ekerö, säkrar vi att våra produkter produceras i en god arbetsmiljö med schyssta villkor, och vi minimerar utsläpp från transporter av våra produkter.

Tillsammans mot en ljusare framtid

På Linervent ser vi fram emot att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och partners. Vi tror att genom samarbete och innovation kan vi tillsammans skapa en hållbar framtid för rörinfrastruktur över hela världen.