Våra foder finns i följande dimensioner

  • DN 50-70
  • DN 70-100
  • DN 100-150
  • DN 150-225

Linerwaste - Ett foder för alla tillfällen

Linerwaste finns tillgängligt i diametrar från DN50 till DN225. Den är tillverkad av 100% polyesterfiber och har en beläggning av tempererad polyuretan. Linern är kompatibel med rumstemperaturshärdning, varmvatten eller ånghärdningsprocesser upp till 80°C. Alla liners är gjorda av flexibelt material för att täcka flera olika dimensioner och för att gå enkelt genom böjar utan veck. Linern sträcker sig inte längdmässigt, bara i sin diameter (med bibehållen väggtjocklek). Detta gör exakt relining av rör med kända längder möjlig.

Dokumenterad kvalitet med CR072 och RISE

I kombination med vårt specialutvecklade harts har Linerwastesystemet klarat åldringstestet som krävs för att uppfylla CR072. Det innebär att materialet testats ur ett livslängdsperspektiv och funnits ha kvalitet som gör att röret överlever minst 50år. 

Ett val som är bra för miljön

Vi använder i så stor utsträckning som möjligt återvunnen polyesterfiber i våra liners. Det innebär i praktiken att dina PET-flaskor får nytt liv och hjälper till att hålla avlopp i skick i 50 år

Hemstickad kvalitet

Alla våra liners tillverkas lokalt på Ekerö i Linervents fabrik. Linervent är ett helt oberoende svenskt bolag som utvecklat lösningar för relining sedan 2014.